Det går bättre hos familjen Andersson nu!

Idag när jag kom till Andersson så gick allt så super duper bra i början. Det fanns kvar av fisken som är deras favorit rätt. Båda två åt i samma rum samtidigt. Jag  bara stod där och gapade av förvåning. Så jag satte igång med Nisses mat och så vipps när jag vände ryggen till var Emelie där igen och började äta av Hargrets mat. Jag sa till och gick för att hämta Nisse som som vanligt låg under Mariannes (maman i huset) skrivbord och latade sig. När jag kom tillbaka hade Emelie ätit upp sin egen mat och var på god vag att göra det samma med stackars Hargretts. Då körde jag på samma tacktik som jag kom på igår; stänga in Emelie i köket och ge Hargrett mat i vardagsrummet! En fin, fin ide som faktiskt fungerar rätt bra!

Imorgon har det gått en hel vecka sen familjen Andersson åkte och då har jag också varit katt vakt i en hel vecka! Då är det bara två små ynka veckor kvar, det ska jag väll klara av får vi väll hoppas! Bara två P-Piller gånger kvar, mer än hälften visserligen men om en vecka är det mindre än hälften!

Det gäller att tänka possetivt!

Nytt läsar rekord och ny blogg design:)

Igår fick jag ett nytt läsar rekord blev mycket glad och överaskad! Kanske visserligen inte är så mycket att skryta med men är i alla fall kul. Mitt nya rekord är 32 "riktiga" läsare:) Synd bara att man inte vet vilka det är mer exakt..

Sen har jag fått en ny blogg design också. Kan tuvär inte skryta ed att jag gjort den på något sätt utan måste ge all ära till min lilla vän! Tackar så hemskt mycket:)

Nu ska jag och träffa Amanda vi ska äta middag heemma hos familjen Andersson så att katterna får lite sällskap. Det kommer självklart en spännande fortsättning på hur allt gick idag när jag matade dem, men det hinner jag nog inte skriva nu. Ni får helt enkelt ta er saman och vänta några timmar till haha.


Om igår kväll

Måste ju berätta om igår kväll också, när Matilda och jag skulle ut:) Vi blev först inbjudna till en fest på Drottninggatan där 2 stycken hästnäs människor bor. Så när Matilda kom hitt lyckades vi göra i ordning oss på en halvtimma, är inte det otroligt vilken rekord fart! Sen skyndade vi oss iväg och hade så trevligt med alla hästnäs människor! Det är verkligen så sköna människor jättelätta att umgås med! Sen drog vi alla till Toxic och där stanna vi tills dem stängde. Dem stängde tydligen 3 som vanligt men när alla sa okej ska vi gå blabla dem stänger nu fick jag för mig att klockan bara va 1 och blev jättebesviken för dem "nya sommartiderna". Fattar inte hur jag kunnde tro det men trodde det ända tills Matilda och jag hade kommit hem till mig och jag frågade varför det var så! och hon ba vi kom dit 1 Lisa vi gick 3 klockan är typ halv 4-4 nu! Jag fattar inte hur jag fick ihop det. Men ringde min stackars lilla vän påvägen hem och kunde inte förstå varför han var så trött. Haha det var verkligen korkat av mig!

Snart börjar finalen. Vilket lag hejar ni på? Jag hejar på spanien:)


P-Piller dagen

Idag var det då dags för min största utmaning hit intills. Jag har nu försökt ge katterna p-piller. När katterna ska få P-Piller äter dem det bara om dem får torsk till. Så det började med att jag skulle tilllaga en torsk, vilket inte alls såg så svårt ut när dem visade mig. Men självklart så lyckades jag sätta på högsta värmen i stället för lägsta när fisken skulle tilna i mikron. Så när jag skulle titta om det hände nått i mikron så brände jag ihäl mig på fisken trots att det bara gått några min och den skulle vara inne ca 15 min... Så då var det dags att ta ut den. För att övergå till att koka fisken, vilket jag lyckades mycket bra med! Sen skulle fisken svalna, sen kom problemet att katterna skulle äta. Herre gud det gick inte. Jag var tvungen att ringa familjen Andersson och kolla upp hur tusingen det skulle gå till. Jag lyckades ett tag men när Emelie hade ätit upp sin mat hade Hargrett precis vågat börja äta på sin mat och då högg självklart Emelie in på Hargretts mat. Så puffade jag bort Emelie tusen gånger. Som om det hjälpte nej, nej. Hargrett fick sitta i vardagsrummet och äta och Emelie fick mer fisk så hon kunnde äta den istället. Det hjälpte ett tag sen började hon äta Hargretts mat igen. Då blev det ett super bråk mellan Emelie och Hargrett det lät som om de skulle döda varandra de skrek och jamade högt! Man hörde hur saker flög, jag blev livrädd och gömde mig i köket, försökte överleva och försökte tänka hur man kan berätta för familjen Andersson på bästa sätt att deras katter slog ihäl varandra. Det blev tyst och faran var som tur var över. Då blev det ett till samtal till familjen Andersson för att fråga om man kunnde stänga in Emelie i köket medans Hargrett åt sin mat. Det gick bra och det hela slutade ändå relativt bra! Nisse fick sig ett bad idag också han är så trevlig den sköldpaddan gör ingenting alls. Det var den spännande fortsättningen och jag lovar det kommer mer imorgon!

Uppdatering om hur det går hos familjen Andersson

Nu ska ni få det ni längtar efter som mäst förstår jag eran dagliga uppdatering om hur det går för mig hemma hos Andersson. Jag säger bara imorgon kommer jag att dö!!! Imorgon ska dem ha sina nedrans p-piller då får dem absolut bara äta av sin egna mat och då måste båda äta! jag har aldrig lyckats. Hargrett är dessutom extremt bra på att känna lukten av p-piller och då vägrar hon tydligen att äta. Äter dem inte sina p-piller så skriker dem på nätterna då lär ju familjen andersson bli vräkta lagom tills dem kommer tillbaka från semestern! Lyckat att ha mig som kattvakt. idag försökte jag även få expert tips av min faster som sa att hon tagit hand om så många katter men till och med hon tyckte att fallet var svårt! Och alla bara skrattar åt en när man säger att man är katt vakt och bara haha ja det var ju ansträngande va? Ja gud vilket svårt jobb jag hade nästan velat bo hos Andersson en vecka innan dem åkte så jag hade vetat hur man ska hanskas med svåra kattsitutioner!
Men Nisse han har jag inga problem med alls nuförtiden! Jag har ju dessutom haft en sköldpadda tidigare, så jag är ju relativt van vid dem.
En spännande fortsättning följer imorgon när jag ska ge dem p-piller...


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av http://www.tindrasgarderob.blogg.se/ så här kommer mina svar...

Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1. Vad gjorde jag för 10 år sedan?

Jag var 8 år och hade sommarlov precis som nu. I juni åkte vi till Mallorca så det måste varit mycket sol och bad för mig då! 

2. Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag?

fem saker var väl nästan att överanstränga sig lite.. men visst, visst jag har varit på släkt kalas, jag ska fixa i mitt rum, jag ska fixa mig sen ska jag träffa Matilda och vi ska röja stan så se upp ;P

3. Godis jag gillar?

har försökt sluta med sådana dumheter men karis muffins som vi fick på hästnäs kan man inte sluta äta. det är kladkakssmet sen är det såndär glasyr som man har på kärleksmums! underbart:)

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?

Jag skulle ut och resa sen köpa en lägenhet här hemma sen se vad jag känner för att göra. Jag skulle vilja ge pengar till något vättigt också.

5. Städer/orter jag bott i?

Stockholm och jag trivs:)

Nu utmanar jag följande bloggerskor:
http://gabybaby.blogg.se/ http://emmamariachristina.blogg.se/ http://emali.blogg.se/ http://bibbo.blogg.se/ http://spaningmeddaisy.blogg.se/

28/6

Idag har jag varit på ett mycket trevligt släkt kalas på drottningholm. Det var min kära faster Ylva som fylde hela 49 år, grattulerar! Vi åt lunch där och fikade sedan. Jag vet inte vad som hänt med min mage men den har på något sätt svulnat upp. Kan bero på all mat kanske, för så var den inte alls för några dagar sen när jag provade kläder till ikväll. Jag ska nämligen ut med Matilda ikväll och jag hade tänkt att ha på mig en väldigt åt sittande tröja. Det kommer inte att gå nu jag kommer ju se gravid ut då! Så nu har jag stora problem med vad jag ska ha på mig. Några förslag? klänning eller tröja med jeans/shorts?  
HJÄLP!!!

27/6

Nu följer den otoligt spännande fortsättningen om mitt jobb som katt och sköldpaddsvakt! Och spännande blir det må jag säga innan jag fortsätter vill jag varna känsliga läsare för vad som kommer här näst. Så nu har jag varnat, idag när jag vandrar in i lägenheten där familjen Andersson i vanliga fall bor så roppar jag som vanligt på katterna och Nisse. Jag får aldrig någon rektion men om jag gör det vet väll i alla fall katterna att det är jag och inte någon tjuv, det måste ju kännas bra för dem att veta. Nisse ropar jag på för att det inte ska vara orättvist även fast att han är döv som alla andra sköldpaddor är. Sen tog jag min vanliga sväng om i lägenheten och letade efter katterna i sängarna, har märkt att dem alltid ligger och latar sig i sängarna! Men innan jag hann komma till den sista sängen i min ordning som är ettas säng märkte jag att någon har spytt på ettas matta, någon katt. Jag hade inte direkt problem med att lista ut vem det var. Fallet var ju självklart. Emelie den glupska katten hade fått sin bestraffning för att hon vräkt i sig all Hargretts mat! Men tack vare att hon fick en bestraffning fick ju jag också det jag var tvungen att plocka upp det, svinit äckligt! Vidrigt jag kan säga att det höll på att hända en annan olycka i samband med att jag plocka upp det där!
När jag senare hade givit katterna mat så händer det igen, Emelie äter först sitt eget när hon tröttnar på det hugger hon inn på Hargretts! Hon kan inte ha en stor hjärna. Så då fick jag säga till henne igen, igen och en gång till! Änndå försökte hon sen märkte jag att när Hargrett försökte  äta så burrade hon upp sig och nästan väste, siken stil! Då blev jag ännu mer arg på henne så fick hon gå och gömma sig ett tag. Så kom hon tillbaka och lade sig på min mage och ville bli kliad och då var jag tyvungen att bli kompis md henne. Så hoppade hon ner och började äte från Hargretts talrik igen! Jag blir galen när familjen Andersson kommer hem igen kommer dem ha en hyper fet katt och en anoreksia katt!
Typiskt Emelie att vara så taskig!
Nisse han har där emot gjort framsteg han kan äta själv!
Det var min rapport om hur djuren mår! Hoppas det blir bättre annars får jag väll försöka hitta någon expert hjälp!

26/6

Idag har jag varit katt och sköldpaddsvakt i 3 dagar men Emelie äterfortfarande upp hargretts goda mat så idag var jag tvungen att bli arg på henne! Men det var mest Hargrett som reagerade på det tuvär hon blev skyggare men sen försökte jag förklara för henne att det inte va henne jag var arg på alls! Dem är riktigt glupska idag när jag kom hade dem ätit upp nästan all mat dem hade! Faten var skrapade från den goda maten, det fanns nästan inget torrfoder kvar. Jag blev riktigt chokad att dem där så kan äta så mycket!
Fortsättning följer väll imorgon.


26/7

Nu har jag gjort mitt bästa för att få lite sommarkännsla, jag har verkligen försökt att sola men det går ju inte om det åker förbi världens största måln en gång i minuten! jag höll på att förfrysa hela mig tills jag efter en kvart gick in igen! nu har det blivit total mulet ute tror jag. jag vill ha lite riktig sommar nu ingen himla svensk målnig sommar det har jag tröttnat på nu! hör och häpna men idag städade jag till och med mitt rum ordentligt, det ska väll ändå inte behöva hända på sommaren! Jag måste säga att jag blir smått avundssjuk när jag tänker på Etta som är i Grekland och har det kokhett. Fast jag valde ju själv bort att åka till spanien en månad så att jag får väll skylla mig själv antar jag.
snart ska jag gå upp och pyssla om katterna och sköldpaddan sen ska jag och fika med Sofia! Det var såå länge sen vi sågs det ska bli super kul



Det här är Sofia och jag. Sofia som ni ser är till vänster på bilden och jag är ju till höger. Det här är den sanna bilden av Sofia och mig när vi ses! det har nog aldrig slutat på något annat sätt än såhär!

25/6

Nu har mitt jobb som katt och sköldpaddsvakt börjat jag har nu mer varit det i lite mindre än två dagar. hit intill har inga större problem eller missar dykt upp vad jag mäskt. katterna verkar inte vara så sura på mig, dem bitts inte sem rivs inte heller. Men idag åt ena Emelie upp all den godamaten så att Hargett inte äns fick smaka så då hälde jag upp lite mer god mat och försökte säga till Emelie att hon varit dum mot stakars Hargrett som är mycket mindre än Emelie. Dem har ju till och med varsin talrik för att det inte ska hända! Jag hoppas inte att Emelie åt upp det jag gav till Hargrett sen för då lär hon ju få magknip som hon vräker i sig! sköldpaddan där emot är lite mer som Hargrett äter inte, så den har jag börjat mata.  Annars så kollar den bara lite på maten när man hämtar den sen vänder den på klacken och går och lägger sig igen. Man vill ju inte att djuren ska svälta men Hargrett är betydligt mycket svårare att mata än Nisse.
Men jag tror ändå att dem alla tre saknar familjen Andersson ändel, dem ser inte lika glada ut som dem brukar göra! Men jag gör mitt bästa och mer kan jag inte göra!

Sego dagen nr1

Idag har jag bara varit genom seg hela dagen. Jag är helt orkeslös, fattar ingenting så här brukar jag verkligen inte vara! Det kan ju bero på vädret alla brukar ju säga nått om att när det är lågtryck eller åska eller vad det nu är blir man trött och får huvudverk. huvudverken av klarade jag igår idag tar jag väll tröttheten antar jag imorgon hoppar jag nog upp ur sängen och mår prima ballerina!
Imorgon blir också min första dag på jobbet som katt och sköldpaddsvakt! Jag är lite spännd på det hela. Jag har nu fått nycklarna till lägenheten. jag fick 2 par snacka om att dem känner mig lite för bra. Med orden "i fall det som inte får hända händer" lämnade pappa Hennry över det andra paret nycklar till mig. Jag hoppas för allt jag är värld(vilket borde vara relativt mycket enligt mig) att jag inte tappar bort dem!
Men nu ska jag nog fortsätta min segodag framför tv och ladda batterierna ordentligt för att jag har lovat min lilla vän att möta honom i skanstull för att välja film, så då måste jag gå ända dit.


Det blev en underbar midsommar på Hästnäs i alla fall

Trots hostan och halsontet så tvingade matilda med mig ut till  hästnäs på midsommarafton. jag var väldigt tveksam till om det var en bra ide. Nu så här i efterhand kan jag bara tacka matilda för att hon tvingade med mig ut det var otroligt roligt!
Först var det tradionellt midsommarfirande med dans och lekar.  På kvällen var det fest hos collins. Alla va på toppen humör och det blev riktigt lyckat. Ju längre kvällen gick desto suddigare blir dock minnet av vad som hände, men det är ju så de ska va. Matilda och jag har dock funderat otroligigt mycket på ett väldigt musterium. Vi ska ha gått hem runt 4. Då gjorde vi te och åt makor vem kommer på en sådan ide? Men sen när vi vaknar nästa morgon är Matildas mobil helt laddad men den sitter inte i kontakten utan det är min som sitter på laddning. Hennes mobil har hunnit gå från inget batteri till helt full laddad under den tiden från att vi kom hem tills att vi gick och la oss. Hur långtid kan vi igentligen ha tagit på oss!? Det lite lustiga är också att Matildas farbror påstår att han var uppe klockan 5 och var på toalten. Det här har i alla fall varit våran stora gåta de senaste dagarna och den är fortfarande olöst. En annan kul detalj är att matilda vakna med trosorna bak och fram!
Det blev i alla fall en riktig midsommar i år och  det är huvudsaken!

Jag orkar inte vara sjuk, jag orkar inte, inte fira midsommar i år igen!

Nu tror jag att jag dör på att vara sjuk. Inatt kunde jag inte sova + att jag väckte mamma för att jag hostade så mycket. Jag sover ändå med stängd dörr och våra rum ligger inte äns nära varandra!
Jag skulle fira midsommar ute på hästnäs med matilda men nu vet jag inte om de kommer gå tack vare den här sjukdomen! Och hur firade jag midsommar förra sommaren?! Jo jag hade utegångsförbud jippi! Jag hade varit lite olydig och dum och inte riktigt tänkt och ljugit... Midsommar kan inte vara min högtid jag tror att den innebär otur för mig!
Mamma säger att om jag inte börjar äta ordentlig mat kommer jag inte bli frisk. Men jag vill inte ha ordentlig mat jag vill inte äta mycket. jag gillar sallad och det vill jag ha, eller nått lite lätt. Jag orkar verkligen inte äta mycket när jag är sjuk, det är ansträngande! och vem vill vara fet på sommaren!? Inte jag i alla fall!

18/6

Vilken vilodag det har varit länge sen jag sov så länge som jag gjorde idag! mEn det kan bero på att jag har blivit ännu lite sjukare. Jag sov ända till klockan 12 då jag var tvungen att hoppa upp ur sängen och springa iväg till Etta. Jag ska nämligen vara katt och sköldpadds vakt hemma hos henne när hon och hennes familj åker till Grekland i 3 veckor. Det ska bli mycket spännande. Jag hoppas inte att jag gör nått fel eller ställer till med nått. Men själva arbetsuppgifterna verkar inte vara så knepiga. Det svåraste verakar va att varje söndag ska dem ha p-piller och det gillade dem inte och äta så då måste man mosa de och koka fisk och sen se till att dem äter upp sin egen mat så att en katt inte får två p-piller och den andra inget. Men herre gud det lär jag väl klara av och sköldpadda har jag ju haft en själv så dem vet jag ju hur man tar hand om, det är inget svårt. Jag tror nog jag blien utmärkt katt och sköldpadds vakt!


sjuk igen?!

Nu har jag nog lyckats bli sjuk igen jag hostar oavbrutet och har fruktans värt ont i hasen. Inte kul,det här är tredje gången jag blir sjuk på en månad!
Jag hade i alla fall en mycket trevlig dag igår med min lilla vän,som jag måste få berätta om. Vi hade tänkt att gå på robyn för hon spela på mossebacke. Men biljetterna var helt slut sålda vilket var mycket tråkigt. Då bestämmde vi oss för att gå på bio istället. Vi såg en film som hette dumpad den var otroligt rolig tycker jag och jag kan verkligen rekomendera den! Sen så gick vi runt och leta efter ett ställe och äta på och hitta ett trevligt ställe på Drottning gatan. Men det finns ett problem när vi ska ut och äta för jag äter gärna på fik och tar en sallad eller nått lite mer "lätt" men min lilla vän kallar inte det för mat utan han vill ha något med kött säger han. Jag har kommit fram till  att med det menar han en jätteköttbit med pomes frittes och sås absolut inga grönsaker, och om det skulle finnas så får jag gärna ta dem på min tallrik. Nu Hoppas jag på att bli frisk fort för ikväll ska jag träffa Amanda!


Vi överlevde Hultan!

Ja idag kom vi alla fyra från "camp fin" hem välbehållna och belåtna över vad hultsfred hade att erbjuda. Det var mycket underliga dagar. Det hände inte direkt mycket men man upptäkte hur bekvämt man har det hemma. En bekvämlighet man har hemma är ju att kunna sova ostört, första natten på hultan sov ingen för det spelades dödsmetall på högsta volym utanför våra tält, människor skrek och gapa, dessutom var det så nedra kallt att vi bara låg och huttrade. Dagen där på köpte vi öron proppar och sov förutom kyllan ostört. En annan bekvämlighet man har hemma är ju badrummet med duch toalet och handfat. Vi tvättade oss inte underhelatiden vi var borta! Snacka om att det var skönt att få tvätta sig idag! Bajamajor är ju bara bland det äckligaste som finns jag spyr nästan så fort jag går in i en sån eller kommer i närheten av en det är olidligt! Och handfat i samband med toalet är ju så bra att ha bara det säger sig självt. Mellan själva festival området och kampingen var det en väldigt lång väg med jättegrusstenar. Jag trodde seriöst att jag hade fått blåmärken underfötterna efter alla vandringar fram och tillbaka för det gjorde så fruktansvärt ont att gå där på jätta grussstenarna, i stan har vi minsan asfalt :p
Alla band var jättekul att se speciellt kul tyckte jag robyn var att se. Det var sånt drag på alla konserter där, det var jättekul. 
stämningen på kampingen kommer jag nog sakna. det var så avslappnat man bara gick och prata med vem som hälst. När man åt och hade ätit klart var det bara att slänga iväg den överblivna maten en bit bort. Allt var så slappt ingen brydde sig sen kan man ju tycka lite synd om städarna som måste gå och plocka upp allt skräpp sen. 
Vädret hade vi som tur var också på vår sida omväxlade på ett utmärkt sätt!
Vi kom alla fram till att vi lätt hade kunnat stanna några dagar till och att när man väl är skitig gör det inget om man blir lite mera skitig det är bara att köra!


Hultsfred får 5/5 tosters, Kanon kul! Världens mest roliga festival med världens mest roliga människor!  


Här är vi hela camp Fin gänget under torsdagen på hultsfred

2008-06-12 - ROCKFOTOSTUDION från Hultsfredsfestivalen
Hannifin, Ettifin, Lisifin och Josefin

7/6

Idag fylle lillebror Calle år, han blir 14 och kan man inte kalla det han varit tidigare fjortis tidigare så tror jag att han har slagit alla rekord hitills idag. Nu misstänker jag att min lilla familj väntar en härlig tid.
Idag åker i alla fall Amanda och jag till landet ska bli skönt att få slappna av riktigt utan att ha just något att göra. slippa bry sig om allt och alla andra. i några dagar sen sticker jag ju till hultsfred och det lär bli rena motsatsen. då ska jag nog passa på att leka att jag är lika gammal som calle! Hoppas bara att det inte regnar för då misstänker jag att jag kommer dö. Det kommer troligtvis regna inn i vårat tält som kosta 130kr, då kommer vi säkerligen drunkna där inne!
Det är bara hoppas på det bästa nu kommer snart vår kära släkt för att fira Calle så bäst att fixa i ordnong lite!
Ha det bra jag återvänder troligast hit på tisdag innan hultan!


Amanda och jag på landet förra året

6/6 Sveriges nationaldag:)

Oj nu har bloggen ändrats igen, den här gången gick det ju fortare i alla fall. Fattar inte riktigt vad som har blivit bättre men det är väl bara att fortsätta som vanligt antar jag:)
Jag kom just hem från thai båten där jag och min kära familj har varit och ätit. Det är otroligt gott och jättehärligt att sitta där! För er som inte vet vad thai båten är riktigt så är det en resturang med tahimat som ligger på en båt med sandstrand och brygga fast allt är i vattnet. Det där var en konstig beskrivning! Men jag kan varmt rekomendera resturangen som ligger i norrahammarby hamnen vid kanalen.

Nu ska jag börja packa inför imorgon då Amanda och jag åker till landet!

5/6

Idag har det varit en sån där super duper trevlig dag på salongen med Helena. Vi hade de ganska lungt med kunder två raster på en dag måste nog räknas som ett rekord! Men bara för det så var det så olidligt varmt där inne så att jag höll på att smälta bort totalt, tur att jag inte var ensam om det i alla fall.
Imorgon ska det fixas inför hultsfred jag Hanna Jossan och Etta ska sätta upp våra ny inköpta tält och planera vad som ska packas ner i väskorna. Hoppas bara inte att det tar allt för långtid så att jag hinner ut en stund i solen!
Nu ska jag sätta mig ute och blädra i nya elle som kom till lilla mig idag.

Uppe med tuppen (nästan:)

Idag tycker jag minsan att jag har hoppat ur sängen i bra tid, skulle nästan vilja kala det uppe med tuppen! idag ska jag fixa med lite småsaker, hemligheter men dagens största utmaning blir att sättta i löshår på Elin. Jag har gjort det förr foch det har blivit bra förr men det är lite knepigt och det tar hur lång tid som hälst!

Så nu är det bara att sätta fart!

Nu kan jag andas ut...

Jag förstår att spänningan är olidlig när ni nu ska få veta hur det gick för mig idag när jag red lätt C banan. Och fantastiskt nog så klarade jag den! Jag fick en roset som var blå och röd. Inte för att det var det bästa jag ridit och jag tror att det gick mycket bättre förra gången jag red lätt C, men det är så skönt att bara ha de gjort nu!
Men jag känner en dum känsla i min hals just nu hur den börjar få tillbaka den där sjukhets klumpen och jag har börjat nysa massor jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk igen. Då lovar jag att jag blir super deprimerad! Vem tussan vill gå runt och vara sjuk på sommaren när det är vintern och hösten man ska vara sjuk på!? Det är i alla fall skönt att jag lyckades smitta ner Amanda så att hon också mår dåligt så att vi kan vara sjuka tillsammans, vilket vi har varit i typ två veckor, jag är inne på min tredje. Nu kanske jag klagar lite väl mycket men jag måste bara berätta att jag har fått myggbet i knävecken, väldigt jobbigt!
Nu ska jag göra lite te till min hals jag har hört att dem gillar de när dem har ont!!





bläää

Fan vad nervös man kan vara för en liten fjutt sak! Jag ska snart rida upp lätt C:1. Jag tror itne att det kan gå så fel det är bara några små ändringar i programmet sen jag red det sist och då kom jag ändå först. Även om jag vet att jag inte kommer göra det nu så kan det inte gå helt åt helvete då väll?
Jag som trodde att den där nervösa lisa som fans på högstadiet hade stannat kvar där och inte följt med! Men nu visar det sig att när jag ska göra fritidsaktiviteter som jag tycker är skit kul då kommer hon svansande efter mig! vilken jobbig typ!
Fy bubblanvad jag är nervös jag känner mig som spagetti utan köttfärsås i hela kroppen!
hahaha kanske mitt mest förvirrande inlägg någonsin:)

PROFFSET HAR ÄNTLIGEN FÅTT G I MATTE B!!!

Japp det är sant nu har jag G i matte! wooow:) det är en sådan lättnad att jag kände att jag var tvungen att gå hem och fira med att hoppa över resten av dagens lektioner. Jag kan lika bra plugga hemma! Det är ju så fint väder lika bra att utnyttja det och sitta ute och plugga så får man solning på köpet!

sån här kännsla fick jag när jag fick G i matte:)

image23 

1/6

Idag skulle jag vara riktigt duktig och modig när jag kom hem från min lilla vän, jag bestämmde mig för att cykla till apoteket på mariatorget för att hämta ut allergitabletter. Det var ingen enkel väg jag cyklade i trafiken helt själv och det gick bra hela vägen dit. Jag var så stolt när jag kom fram ända tills jag insåg att jag glömt cykelnyklarna men jag låsades låsa cykeln och gick in. Cykeln blev inte snodd och jag började trampa hemmåt igen. Allt kändes toppen å jag cyklade i racer fart ner för en bake och märkte inte att det var en tvärgata och att jag fått röttljus och att den andra gatan måste fått grönt. För oj vilken krock det höll på att bli. Bilen tuttade och jag försökte stanna och hann precis. Jag fick värsta arga blicken, en mördarblick av chaffören i bilen. Som om jag inte hade fattat att han kunde kört på mig?!  Viserligen kan jag ha verkat trög i huvudet och jag kanske va de då för att jag var trött men såå trög tror jag inte att många människor är! Jag blev smått förbanad tillbaka men vågade inte visa de då utan log istället till chaffören.  Han såg nämligen ut som han skulle kunnat hoppa ur bilen vilken sekund som hälst och börjat skälla på mig,  jag ville ju inte riskera något.
Jag får helt enkelt hoppas på bättre cykel lycka imorgon:)