Bilder från Egypten



Egypten
Första dagen spenderades i Cairo, där vi bland annat så det här. Vi gick även in i en av pyramiderna. Det var super dålig luft jättetrångt, man fick gå dubbelvikt! 

Egypten
Här besökte vi en moské i Cairo

Helafamiljen
Här i bakgrunden ser man en konstgjord sjö med extrema mängder krokodiler. i "framgrunden" är jag och familjen.

huvudsaknades
Denna sten i form av en människa saknade huvud så den fick låna mitt.

Mammsen å pappsen
Här åker vi häst och vagn i fattigare delarna ac luxor.

Hus?
På den här bilden ser det bara ut som ett hölass (vilket det gjorde till stor del i verkligheten också) men det är ett hus.


dromedarridning
Här rider jag på en dromedar och det var inte det lättaste men kul var det!

soluppgpngen
Calle och jag gick en morgon upp 4 för att åka luftbalong, jag måste säga att det var värt det!
utsikten
Utsikten från balongen vi var över bergen, mycket coolt men man fick lite svindel.

hus ovanifrån
Här ser vi lite hus igen! vissa hade djur på taken, märkte vi när vi flög.

cermoni
Det här är någonslags danscermoni som utfördes efter själva balongturen, då jag blev uppbjuden av självaste kaptenen för balongen. I övrigt landade vi mitt ute i öknen:)



Hemma igen:)

Ojoj nu har jag varit långt borta från bloggen och Sverige i en hel vecka! Jag har faktiskt besökt en annan världsdel, nämligen afrika! Det var så annurlunda att det inte går att beskriva. Så var det väldigt fattigt också. det var sorgligt men väldigt nyttigt att se. och tack vare all medicinering som gjordes innan resan så slapp jag både kolera och heppatit A vilket känns rätt så bra! Måste säga att det var fruktansvärt varmt typ siså där 40 grader och jag smälte bort som en isglass troligtvis hade gjort i den där hettan! Så när jag landade i mina shorts ock mitt linne på arlanda kl 00.05 så förfrös jag rätt så regält! det var väl ca 7minus grader och snö vilket jag värkligen inte hade väntat mig! Men det fanns inte mycket att göra det vara bara att traska på i balerinaskor, linne och shorts tills jag nådde målet, våran bil som förövrigt var svinkall!
Jag frös regelbundet ända tills jag nästa dag gick och trännade och då fick upp värmen igen! och nu håller den i dig någurlunda bra men det är kallt fast att det ska vara vår! Typiskt!
Hoppas ni har haft en trevlig vecka och påskhelg:)

12/3 Ettas födelsedag och konsert

Hallå!

Dagen började med att vi skulle överaska Etta på hennes 18årsdag vi möttes utanför min port tidigt på morgonen och traskade upp till etta med muffins nybakt bröd och champnge. Väl där överaskade vi henne rägelt när vi klämde i med ja må hon leva. Vi åt och drack av de vi hade mycket gott:) Elin och jag kom senare på att vi hade kundpass men man kan inte dricka 2 glas champange och sen gå direkt och ta en kund. Så för att försöka undvika det så långsamade vi oss till esspreso house och köpte varsin latte. åkte sedan låångsamt till skolan och blev hela 10 min sena (då är man garanterat utan kund!). när vi var framme måde vi mer än bara illa(kan inte rekomendera att äta och dricka sånt som vi gjorde till frukost)! Vi förberädde oss på dock jobb men möts så fort vi kliver in i salongen av ett ni måste ta skäggkund! Att ta skägg kund innebär att man står ca 10cm frånkundens munoch näsa,vilket gör att den känner äns andedräckt överdrivet bra! Vi sten vägrade! efter ett tag så tvingas jag erkänna för en lärare varför jag inte vill ta kund hon förstår men vill fortfarande att jag ska och tycker inte att jag luktar... Men hallå jag mår fortfarande illa och champangeraparna bubblar upp med jämna mellanrum! Jag tar kunden och som ett under lyckas jag få VG! Haha blir glatt överaskad men mitt samtal med kunden var  inte vidare kunden prata jag fatta noll jag sa jaha, jaa mm men va bra!
Senare på dagen bar det av med Sofia till hovet för en rhianna konsert(som vi självklart fick gratisbiljetter till genom sofias pappa lyx!). Vi lyckades få rätt bra platser om man bortser från dem vi stod brevid! Det var de mest irriterande människor på alla sätt och vis! en stod och vifta på rumpan och luta sig mot mig jag höll helatidenpå att trilla, dessutom var han äcklig och ful! sofia hamnade brevid några villt dansande tjejer son hoppa på henne och framför oss stod publikensslängsta människor! men utöver det var allt bra! Väldigt roligt men för kort bara 1 timme! att betala typ 400 kr för det jag skulle vara besviken om jag hade betalat...
Imorgon bär det av till nyköping för att gå på kent konsert! Det här blir nog bland den mäst händelsefulla vecka i mitt liv!
Hoppas ni har en trevlig kväll

11/3

Å nu har det hänt jag är 18 och nu är det ett helt år kvar till nästa födelsedag. Men det känns riktigt bra alltihopa faktiskt! Jag hade middag igår med alla tjejkompisar en myckeet speciel blandning jag har väldigt mycket olika kompisar.. jag tycker ändå att det blev en lyckad kväll mot slutet va rätt stelt i början..
Jag fick mycket roliga å fina presenter och är så tacksam över alla! Jag måste bara säga att jag aldrig känt mig så populär som igår min mobil slutade nästan inte vibrera så många sms jag fick, och av alla möjliga personer mycket roligt! sen så fick jag även blommor av de mäst oväntade sånt blir man ju extremt glad för också. Det är verkligen tanken som räknas märkte jag igår att bli överlycklig för ett sms, då måste det ju vara tanken som räknas! ska också säga att 18 års dagen vafaktiskt bland den roligaste födelsedag jag haft! Jag förstår alla som längtar till den nu... Men jag lovar att ju närmre man kommer den desto uråldrigare känner man sig! ;)


10/3 MIN 18ÅRS DAG!!!

WOOOW Idag händer det! Eller har det redan hänt!? Jag räknar nog med att det händer hela dagen att jag blir 18. jag känner i hela kroppen hur jag blir äldre.. men måste änåd erkänna att jag var som ett litet barn i natt när jag skulle sova det var omöjligt! men jag lyckades somna sista timmen innan de kom och jag lyckades som vanligt(nu förtiden) drömma det knäppaste!
Jag ska redan idag få bevis på att jag får göra som jag vill, jag ska ta en spruta för hepatit A och det får man inte göra om man inte har målsmans underskrift om man är under 18! Mamma höll just på att skriva en lapp när vi kom på att jag faktiskt var 18 och fick bestämma själv. Hade varit pinsamt att lämna fram lapp när jag är 18! hahha
Det blir en stor förändring det här tror jag när man kan sluta att krongla med alla lappar hit och dit. Nu kanske jag till och med kan sjukanmäla mig själv! Vilka fördelar ändå! Men känns ändå lite tråkigt att bli såå gammal nu har jag inte så många år kvar att ha kul på(känns det som, men vad vet jag?)
hoppas ni får en frevlig dag:)


9/3

Herre gud, snart e jag 18 nu e det bara några timmar kvar... Jag är extremt nervös om jag råkar göra nått fel nu kan jag komma i fängelse vilket känns vääldigt läskigt. Idag informerade även Amanda mig om att man måste fixa allt med banken och sånt själv, mamma kan tydligen inte ringa längre... Jag hatar att ringa till sådana där bank människor. En fördel är ju att man kan gå ut på krogen vilket jag har hört rycktas om att det är kul, väldigt kul, men när man har höga förväntningar på nått sånt där (vilket de flästa har eftersom man börjar längta redan vid 16 års ålder eller till och med tidigare) så blir man ju oftast besviken och då e ju det lite förstört. jag ska gå ut första gången på fredag och försöker att ha så låga förväntningar som möjligt (satsar på inga). imorgon blir det tjej middag för hela slanten! hoppas det blir kul jag har bjudit väldigt mycket olika människor så antingen blir det väl katastrof eller så blir det trevligt... hoppas på det senaste altenativet.
Jag pratade med min kära vän matilda som är ute och reser för några timmar sen och just nu är hon iMalycya och där har jag redan fylt 18 jag fylde vid 17 svensk tid.  
ojoj jag har ont i min mage för att jag är så nervös nu:/ Men vi hörs imorgon, då förbereder jag mig på många grattis!  :P


6/3

Heej Heej


Oj vilken rolig dag:) Idag har jag varit på min nya salong. Måste säga att det ät en mycket trevlig salong, väldigt trevliga och duktiga frisörer. Jag hoppas och tror att jag kommer lära mig väldigt mycket där. Vi åt lunh med kristina från Loreal som är en väldigt rolig person, hon pratar väldig, väldit mycket hela tiden. allt ska i alla fall bli jättespännande! Men nu dröjer det ett tag innan jag får komma dit igen för nästa torsdag så ska jag gå på kent och då kommer vi åka dit rättså tidigt och veckan efter det lever jag lyx liv i egypten hoppas jag! haha Men sen torsdagen där efter kommer jag springa dit!
Nu är jag jag snart hyper snart 18 år ojoj vart ska detta sluta!? hahaa om jag tänker efter så vet jag ju det vet ju alla men just därför kom jag just på att det tycker jag att vi hoppar över att tänka på! vi pratar om nått annat har ni haft en bra dag?

4/3

Den här dagen har varit bättre än igår. Det hände inget speciellt direkt vilket var skönt eftersom det känns som om det händer mig något är det oftast inte posetivt.. Det ända är väl att min mössa som fick fågelbajs på sig, ni mins? Som sen krympte lite i tvätten, idag försvann. Men jag ska kolla lite nogranare imorgon iskolan.
Ja och imorgon i skolan kommer sasson som är ett väldigt kännt frisörmärke ska ha föreläsning om deras färg och sen ska vi färga varandra(om man vill).  Ska bli mycket spännande.
Ska gå och kolla på i huvudet påCarolina Gynning nu:)


3/3

Hej å hå vilken dag!

Sådär ja, då var veckans citat upplagt och det firar nu sin första vecka här på bloggen, som i sin tur firar sin andra vecka och inte nog med det! Det är nu bara en enda vecka kvar tills att jag är 18 år!!!! Shit pomfrit! Livet leker ändå inte idag trotts att man borde fira! Morgonen började med att jag glömmde allt jag skulle ha med mig till skolan hemma. När jag senare sprang på bussen i sista seckund märkte jag att min väska inte hade något innehåll! Jag tänkte; jahapp inget att göra åt och lyssnade på en up pigggande låt som fick mig på bättre tankar. Väl nere i Tbanan upptäckte jag att mina vantar var borta, spårlöstförsvunna. Jag var säker på att jag fått med mig dem med tanke på att jag sprang och leta så jag var nära på att missa bussen. Då kom jag på hur jag i bussen kände att det började bli varmt och lade dem i knät och som vanligt när jag gör så tänkte glöm dem bara inte...  Men det är precis vad jag har gjort och här har min dag bara börjat, första dagen efter lovet.
Märker senare att min mobil som varit på laddning hela natten inte laddat ett dugg utan har ett millimeter rött sträk till batteri. (känns inte lovande om man tänker på att jag är en mobilnörd som brukar sms hela tiden). Min mobil förövrigt, blir bara konstigare och konstigare, igår när jag inte ladade den visade den ett täcken den bara visar när den laddas(ojoj många den;). Idag har min mobil även satt på och stängt av sig lite hej villt sådär...
Min första dag efter lovet, vad sägs?

1/3 Hemmakväll:)


En hemmamyskväll alldeles själv är nästan aldrig fel, en sån blev det för mig idag. Jag har spenderat min dag med Amanda jag låg i hennes kökssoffa hon satt på en stol det var ungefär det vi gjorde! Vi åt middag sen gick jag hem.. hahaa det låter mindre underhållande men måste säga att det var riktigt,riktigt trevligt! När jag kom hem duschade jag och sen så badade mina fötter fotbad och blev insmörjda med fotkräm. Det har jag inte orkat göra på länge var mycket behövligt och skönt att få det gjort, så om någon har intresse av att veta det så är mina fötter nu mer babylena! Efter fotbadet så satte jag mig framför melodifestivalen med en skål choklad. Måste säga att det här var bland den mäst lyckade kvällen på länge, tänk att slippa umgås med andra och bara vara med sig själv vad allt blir lättare då! (okej för dem som inte har märkt det än är jag en person som driver lite halvt, så vi är medvetna om att allt inte tas 100%seriöst nu. Men jag gillar hemma kvällar!) Sitta och bara dricka te åå såå härligt.. fast en hemma kväll blir nästan som bäst när man varit på fest kvällen innan eller har festat väldigt mycket under en period tycker jag. Kanske är därför jag njuter så denna kväll, för att det var fest igår.

Hoppas ni får en härlig lördag kväll som jag:)