Mössprovning!

Woow vad var det jag sa om studenten, den närmar sig med stormsteg.Idag fick jag höra att flaket är bokat sttudent skivan är betald till viss del och gissa vad som händer imorgon?!

Jo mössprovning, vi ska köpa våra student mössor och andra student saker. i fall man vill ha typ byxor där det står sudent blablabla på. Jag har hört rykten om att våran sten eller vad det nu är är bland den finaste, en rosa, för hantverksprogramet. Det ska bli så spännande och jag lär bli så fattig och ur pank!

Tuvär missar jag lite av min praktik men det får tas igen någon annan dag. Jag kommer i alla fall att ha en sling kund, lise-lott. Sen är det ridning.

Hoppas mössan sitter perfekt på huvudet!

19/9

Ojoj det här trodde jag inte om sverige! Ibland fattar jag liksom ingenting hur tänker väder gubben när han förs ger oss en sommar full av måln sedan en kommer hösten innan man äns hnnit börja skolan och så nu kommer det riktigt fina vädret! Jag menar inte att klaga nu, jag blev otroligt glad imorse när solen sken men hade nästan blivt snäppet gladare om min sommar hade varit sådär!

Men jag och Isabelle tog vara på den sol som fans och fikade ute idag! Super mysigt men lite kallt.

Studenten närmar sig!

Nu är våran student skiva bokad och klar(ni är varmt välkomna den 14 maj)! Tänk att nu är det minsan min tur att ta studenten! JIPPI! Vad jag har gått och sucktat alla skolavslutningar när studenter har åktförbi på flak med hög musik och skrikit av lycka (eller panik inför framtiden, det vet man ju aldrig). Nu eller om ett par månader, lite mer än ett halv år eller så är det min tur! Då kan alla bara ska jag skrika(av lycka för jag har ingen panik, jag vet vad jag vill), spela gyllenetider på högsta volym och hoppa omkring på flaket.
 
Men först är det en vinter, ja okej då en höst också, och en vår full med student skivor, sen så smäller det (jag hoppas det är en solig dag det smäller)!

JAG LÄNGTER!


16/9

Tjolahopp vilken rolig och intensiv dag:) Först var jag på salongen och hade kunder, hela 2 stycken. Trots den knappa mägden var jag upptagen med dem nästan heladagen. Man kan kortfattat säga att jag inte fått upp hastigheten än. Plus att jag fick en massa tips och ny sorters klippteckniker idag utav Karin, än av ägarna till salongen. Men det var jätteroligt.

Dessutom fick jag klippa av allt som behövdes av Sofias slitna toppar (vilket var mer än 10 cm, varför gå runt och släpa på sån gammal skit liksom?). Det gjorde mig så lycklig för att för en gångs skull så blev det verkligen ett bra resultat. Jag kan ju liksom inte bli helt nöjd när jag ser att jag lämnar hemska toppar i ett hår vilket jag har gjort i två år i hennes hår nu! Men nu är det äntligen slut på det! Sofia har tagit det stora steget!

Så bar det iväg från salongen till Hästarna och stallet. Det var mycket mysigt och roligt med jag känner redan nu hur träningsverken kommer krypande, men vad gör väll det när jag har haft en sådan toppen dag i övrigt!?

Latmasks dag

En sådan här dag som jag har haft idag är bara så underbart skönt att få ha ibland och utan att känns nått som hälst dåligt samvete.

Vakna klockan 11-12, gå upp en timma senare (eller två), inte själv utan medd min lilla vän och det gör ju bara saken bättre. Vi åkte iväg och åt någon slags frukost-lunch-mix och var så trötta att vi nästan somnade på resturangen. Jag åkte hem till mig och badade och drack te kollade på sex and the city och somnade. Trot eller ej men så vaknade jag och satte mig här. Kan dagen avslutas på ett bättre sätt än med Bridget Jones dagbok? KNAPPAST!

Jag bara älskar sådana hära slöa latmasks dagar, men dem får inte komma för ofta då tröttnar jag ju!


13/9

Blupp nu ska jag göra i ordning mig för att gå ut och för en gångs skull känns det roligare att komma ut än själva för fixet (i alla fall nästan). Fast jag vet inte om jag är så sugen på något annat än just själva det där med att gå ut. Eller igentligen inte gå ut det är nog också fel uttryckt menar mer det dära med rolig musik och massa dans det är det jag vill ha.

Hoppas jag får det. Hoppas det är bra musik, att alla är på topp och alla vill dansa!


Sjuk ..

Tar det här aldrig slut? Jag är sjuk igen, typiskt. Visserligen är det nog många fler än jag som är sjuka just nu men jag hade ju hoppats på att jag byggt upp något slags imunförsvar under sommaren. Men när det handlar om mig och sjukdommar verkar det inte finnas nått imunförsvar. Så här är jag och en kanon försyld människa, en fredag kväll.

Vad har jag roat mig med ikväll, jo min tv som visade världen knäppaste, pinsamaste, sjukaste film och sedan hamnade jag här. Jag kan inte sova än för jag har målat naglarna vilket inne bär att om jag somnar kommer dom vara paj (fula) när jag vaknar imorgon bitti. Vem vill riskera något sådant? Inte jag i alla fall!

Varför målar man igentligen naglarna när man är sjuk kanske ni tänker då!?

(det var ingen svår fråga) Jo för att man planerar att vara frisk imorgon då Sanna fyller år och man först ska på middag och sedan ut. (Nu fattar ni va?)

Tänkte väll just det;)



10/9

Idag har det intehänt särskillt mycket kuligheter, helt enkelt en almänt tråkig dag med grått väder och regn skurar. Låter ju alldeles otroligt uppigande och spännande. Det ända som för ändrades idag är att man kan säga att jag gick från arbetslös till arbetande. Jag ska i framöver hämta min granne Alexandra på skolan kl 3 varje onsdag, gå hem med henne, leka och laga mat. Så det kommer att bli super att få lite extra pengar.

En annan mycket bra sak som hänt är att jag har fått låna hem mera sex and the city så nu ska jag slänga mig i sägen och titta!

En sjuk helg

Vilken helg jag har haft! Inte direkt en sådan helg som gör en utvilad och pigg inför nästa vecka, nej, det känns snarare som om den här helgen har jag hunnit med mer än jag gör på en vecka. Helt en kelt en otroligt intensiv helg och jag höll på att somna idag på tunelbanestationen påväg till skolan.

På lördag morgonen var jag uppe vid halv 8 för att vid 9 befinna mig på casting till tim hartly visningen på söndagen. Snacka om att jag var lite nervös och laddad men så fort jag kom dit så insåg jag att jag inte skulle komma med. Han skulle själv välja ut 8 tjejer och 4 killar och vi var hur många som hälst i det där rummet!

Sen kom Frisörernas frisör stjärna in i rummet, en gubbe som påminde mycket om min morfar, både den stora gravidomagen och andningen påminde om morfar. Men morfar var det inte. Hade det varit min morfar hade han valt mig utan att blinka men det gjorde inte Tim han blinkade många gånger innan han var nöjd!

Tillslut var han nöjd och jag kom med! Då började själva jobbet för min del var det färgning som på gick i 4-5 timmar. Det var norskar som hade kommit för att hjälpa Tim med färgningen och jag fatta inte ett ord av vad dem sa.  Det hela blev som en gissnings lek för min del. Men efter många färgningar för det perfekta resultatet var jag klipp-klar!

Lång väntan och sen blev jag klippt av en av de mäst kända frisörerna i världen! Det blev så sjukt snyggt!

På kvällen var vi ute och firade Maja som fyllde 18 och kom hemsent och somnade sent och efter en 3 timmars lång( eller kort) skönhetssömn var det bara upp och hoppa för att sen bli skusad till hotelrival för stayling, make up och massor med träning på scenen. Hur man går står och allt som hör till har jag nu lärt mig av Lotta som bland annat vartit med i flor filler.

Sen var det visning inför massor av folk, 200-300 pers. Sncka om att jag var närvös! Haha

Men Allt var bara så kul och coolt att få vara med om det var som att leva ett annat liv i en helg och det livet var slitigt hårt men så kul. Det livet lever jag gärna lite oftare!

Idag var det tillbaka till verkligheten som var grå och trist.

God morgon

Idag ska jag verkligen försöka fortsätta leva på mina braiga dagar som jag har haft den här veckan. Allt blir så mycket lättre med en posetiv inställning. Tuvär har jag inte mycket att se fram imot i skolan idag. Vi har svenska, samhälle och ja det blir en rätt lång dag när båda dem lektionerna är två och en halv timma! Men nu skulle jag vi tänka possetivt!

Hade tänkt att försöka komma ut och springa idag efter skolan. Ska bli mycket intressant att se om jag lyckas eller om jag snabbt bokar in nogot annat att göra. Jag lyckades i alla fall springa två gånger i helgen, det är jag stolt över!


En braig dag!

Skola idag igen, men faktiskt en riktigt rolig och kreaktiv dag! Vi håller på att göra en hårvisning (modevisning fast inte med fokus på kläder utan hår) det är bara så kul. Nu har vi värsta, bästa, grymaste ideen, den kommer göra succe på gymnasie mässan! Vi hade jätteroligt när vi diskuterade fram ideen och jag blev liksom jätte glad och taggad på att få sätta igång. Det har inte hänt sen jaag började skolan för en vecka sen!

Allt känns så mycket lättare nu, och som grädde på moset är mamma uppe och lånar sex and the city avsnitt till mig! Kan livet bli bättre!?