Mamma mia

Nu ska ni få höra vad jag tyckte om mamma mia, måste tuvär säga sådar. Det kanske beror på mina högaförväntningar, hade hört så mycket posetivt om den. På något sett var filmen ändå inte dålig utan den var liksom rätt bra i alla fall och det berode absolut på musiken (det är en musikal så inte konstigt det kanske men ändå). Jag tycker ändå att lite mer handling eller händelser måste det nog vara i en film.  Men absolut en sevärd film. Även fast att den inte är hundra bra så tycker jag att det är en film man borde se på bio. Efter som det just är musiken som är bra och den är även filmad på ett sånt sätt att jag tror den blir bättre på storbild.

Idag har det varit och är fortfarande ett underbart väder. Jag har fikat med Sofia och snart ska jag picknicka med Amanda. Underbar dag! Imorgon åker jag till åland och hälsar på kompisar till familjen. Ska ligga och steka på ålands härliga klippor!

Om bion

Hancoock var faktiskt en super bra film! den hade inte alls så farligt mycket läskiga sener och satt faktiskt och funderade ett tag på varför den var ifrån femton år. Just när jag tänkte det kom en av de värsta senerna i filmen men hela situtionen blev bara så rolig då för att jag sekunden innan tänkt på åldersgränsen att jag knappt han reflektera över de läskiga scenerna! Så där hade jag minsan tur.

Nu ska jag och min lilla vän snart iväg på släcktträffen som kusin vitamin och jag fixat sen tror jag att jag sticker ut och springer, så blir det nog en till bio ikväll. Jag och två tjejkompisar ska se mamma mia. Ska bli mycket trevligt!

Vad ska ni hitta på?


Bio



Nu ska jag snart iväg på bio med min lilla vän. vi ska se Hancook, hoppas den är bra! Fast har ingen aning om vad den handlar om, såg bara att den var från 15 år och det skrämmer mig jag hatar läskiga filmer. Min nivå på läskighet går vid Anna Phil, ett tv program på tv4. Jag kollar aldrig själv på det utan mamma eller någon annan är alltid med mig. Jag är otroligt lättskrämd, jag vet!

Robyn :)

Nu har jag ätit frukost och lyssnat på sommar i p1där Robyn pratade på idag. Hon har varit min stora idol länge nu ända sen 96 tror jag det var eller 97 men med vissa avbrott. Men jag tycker hon är såå cool och jag älskar hennes musik!

Sen har jag även hunnit med att städa mitt rum också, det var mycket behövligt nu ska jag lägga mig i solen ett tag sen ska jag hjälpa mamma att sy!

Och idag är det en vecka kvar till Amanda och jag åker till Rodhos! Jippi!

SöT sAkS sUgEn

Jag är sugen på något sött vilket vi typ alltid har hemma också. Min mamma älskar ju att baka och gör det ganska ofta. Det händer inte så ofta att jag vill ha något sött, det är inte nyttigt;) Men nu när jag för en gångs skull verkligen kom hem från min kvälls promenad och var sugen på något sött fans det inte äns! Jag vet precis vem skurken är, det är min lilla vän som är här och äter med jämna mellan rum och min mamma som är på landet. Vilken fin, fin kombination! Men då slipper jag i alla fall oroa mig för att bli fet finns ingen möjlighet i detta hus längre!



Mamma vill du komma hem och baka en bulle till mig? Dina är dem bästa!

Ikväll

Kom ganska precis hem från dagens spring runda, hade en ovanlig otur(eller var det tur?).  Det var nämligen så att jag lyckade s vara med om två broöppningar på denna spring runda, jag springer över två broar båda ville tydligen öppna sig när jag kom. Måste ändå erkänna att det inte var helt fel med lite paus haha!

Nu väntar kvällen, en osäker kväll vet fortfarande inte helt hundra vad jag ska göra och eftersom jag är en överplanerande människa stressar detta mig. Även fast valen inte är många, endast två. Det första valet är hemma för mig själv och se på "se upp för dårarna" val nummer två (som jag hälst väljer) är fest hos Robin, min lilla väns kompis. Det ända problemet med val nummer två är väll att det inte verkar som att Robin vill ha fest hemma hos sig. Igentligen kanske det inte är val för mig mer plan ett plan två men jaja ...

Vad ska ni hitta på ikväll? 


Helt sjukt knäppt!

Det här känns bara så sjukt. Linnea (min kära kusin) och jag har just fixat en släckt träff helt av oss själva! Det är faktiskt sant! Visserligen är vi bara 5 personer som ska delta på släckt träffen var av två personer är ny släckt och två andra är Linnea och jag, den tredje är min farmor och Linneas mormor.

Våran uppgift är att tillsammans åka och kolla in Linneas(+ hennes familjs) nya lägenhet. Det ska vi nog klara av bara det inte blir stelt och konstigt... Förutsättningarna är det ju lite i och så med.

Vi har mig, en rätt trevlig men lite tystlåten i vissa tillfällen, tillexempel i stela tillfällen.
Vi har min kära kusin vitamin en rätt rolig person som tuvär nog har ungefär samma egenskap som jag babblar när hon trivs i situationen.
Vi har Erik (som jag aldrig träffat) som jag bara har hört är genom blyg och otroligt gullig.
Vi har min lilla vän en genom pratig och hyper trevlig, alla vuxna älskar denna person (även jag).
Vi har framor/mormor som knappt hör längre, bara hoppas på att hon inte glömmer hörapparaten igen!

Det här är våra förutsättningar dem ser väll ändå relativt goda ut! Eller?

Överhurtig eller underhurtig?

Nu känner jag mig aldeles så där över hrtig igen för nu har jag varit ute, sprungit och dessutom slagit rekord på hur långt jag sprang! Helt enkelt överhurtigt fast på landet var jag i och för sig under hurtig för där låg jag mäst i sängen och åt! så att det går nog ganska jämt ut, om inte min underhurtiga sida tar över.

Ikväll skulle jag ha gått på fest men där tar tuvär min mage över och bestämmer att jag minsan får stanna hemma för att den har ont och behöver överförbrukning av ipren. Har hört att blandningen fest och ipren inte är toppen! Så att jag fortsätter väll på min landet stil och lägger mig i soffan och spanar in en film! Eller också tar jag mig upp till grannarna och hämtar tredje säsongen av sex and the city.

Vi får se hur det bli med kvällen och magen! Nu ska jag bada och göra mig fräch igen ska bli så skönt. Va ska ni hitta på ikväll?

Landet

Nu är jag hemma igen och har haft en otroligt mysig vistelse på landet! Vädret har varit väldigt varierande med sol och regn och måln om vart annat, men vad gör det när man har sin lilla vän med sig ut?

Ingenting alls!

Landet!!!

Kom just tillbaka efter min morgon runda(springmorgonrunda;). Har inte äns hunnit duscha efteråt, väldigt ofrächt.Men vad ska jag göra ville ju hinna skriva det här sista inlägget inan jag åker iväg till landet. Det känns lite små knäppt men faktiskt ska min lilla vän med ut till landet. Men det blir nog jättebra det med!

Träffade en av medlämmarna ur familjen andersson igårkväll och fick höra om den fantastiska resa dem har varit på, fick dessutom höra att hon tyckte att emelie hade blivit tung och fått en ovanligt stor mage... Är jag förvånad?

Nej absolut inte, som hon vräkt i sig av all mat, den glupska katten (knäppt för jag tror ändå jag kommer sakna dem)!

Ha det så bra, kommer nog tillbaka på fredag!

En besvikelse!

Jag skulle ha lite sex and the city kväll för mig själv ikväll igen, det är ju bara så bra! Och tänkte att jag skulle lyxa till det lite med solrosfrön med smak och sojabönor med smak som god el står och delar ut på alla gator. Det var en sådan besvikelse (enligt mig!) super äckligt, jag spottade ut det! så nu sitter jag här med mina vanliga majs saltade och rostade tror jag att dem är goda i alla fall:)


Familjen Andersson har återvänt!

Det här blir nog det sista inlägget jag skriver om familjen Andersson för nu ska jag träffa dem och lämna tillbaka deras nyckel. Det känns på något sätt lite sorgligt men så jävla skönt ändå! Nu är jag aldeles snart aldeles fri! JIPPI!!!!!!!!!!Inga mera katter för mig den här sommaren säger jag bara inga mera sköldpaddor heller för den delen!

Det Var lite små spännande att se hur katter fungerade men nu har jag ng sett tillräkligt av dem på ett tag. Även om det är rätt söta så ställer dem till med rätt mycket problem!

Så här och nu får vi säga ADJÖ till våran käraste familj, familjen Andersson!

Herre gug vilken kväll det blev igår kväll!

Jag var på väg till min lilla vän i Täby, satt på roslagsbanan. Jag hade det mycket bra för jag hade tagit med en bok och slapp sitta och titta på alla människor slapp höra dem prata för jag hade ipoden i öronen, allt var bara så bra! kom till näst sista stationen och skulle ringa min vän och säga att jag var där om några min vet inte varför men tänkte att det var bra! Då small det till lät som någon klappa händerna superhögt jag vände mig om och såg några killar som gick av och tänkte jaha det var bara dom då..

Men icke, icke när tåget skulle starta igen hände inget mer än att hela tåget började åka baklänges chaffören försökte flera gånger. Inget hände. En kille i min vagn försökte gå av men dörren hade också slutat fungera.

Då kom paniken krypande inom mig.. om man inte äns kan gå ut tänkte jag tänk om motorn typ börjar brinna , HJÄLP! Men så tänkte jag lugnande för mig själv att om jag dör så var det väll meningen.

Jag gjorde inte det, några minuter senare försökte killen öppna dörren ingen och det funkade. Jag käne mig fri i oskan och ösregnet utanför roslagsbanan när jag kom på att jag inte viste hur jag skulle gå ringde min lilla vän som förklarade. När jag kom fram var jag rätt blöt och lite kall men vad gjorde det!?

Idag är det i alla fall betydligt bättre väder och det är bara att hoppas på att det inte händer något oväntat ikväll med tanke på att det är ikväll Familjen andersson landar. Och det vill jag verkligen att det gör för nu har i alla fall jag varit katt vakt för sista gången på ett tag annars för nångon annan rycka in!


Imorgonkväll landar familjen Anderssons plan!

Idag var det näst sista dagen hos famijen Andersson och jag är såå LYCKLIG över det, imorgon ska jag fira, på onsdag ska jag äntligen få åka ut till landet utan att tänka på kattmat! Jippi! Det här 3 veckorna har nästan känts som en evighet måste jag erkänna! för jag kommer knappt ihåg när jag började ärligt talat kommer jag inte ihåg det! Men mitt minne kan väll i vanliga fall liknasmed en guldfisks så varför inte köra på den jämförelsen nu med?!

Igår var det PPiller dag och det tog mig hela 2 timmar att få i dem där små katterna sin mat och då var dem inte äns klara när jag gick men hade ätit det mästa så att det fick duga! Men jag förstår inte hur i hela fridens namn dat kan vara så jobbigt att äta pytte lite fisk av sin favorit fisk? Nej det är för mig en omöjlighet, jag skulle slukat det!

13/7

Igår var det visst mycket dåligt bloggande från min sida! Men idag ska det väll kanske bli lite bättre i alla fall, det börjar ju bra.

Imorse var jag ute och sprang det var skönt, känns som om det var länge sen, flera dagar sen. Så har jag hunnit med frukost också. gjort dagliga barn korsodet i Dn s kultur del. Det är så kul det är lagom svårt (jag har aldrig klarat det utan hjälp och eftersom hjälpen är bortrest så klarar jag det inte). Sen finns det sudoku eller vad det nu heter som också är kul men jag orkar aldrig anstränga mig så länge det är ju trots allt sommalov!

Nu ska jag sätta på mig lite kläder och kila upp till katterna det är sista PPiller dagen för på tisdag kommer familjen Andersson hem, detta borde firas! Men måste erkänna att jag har blivit rätt bra på det hära med katter! Men det är relativt tråkiga djur men dem har otroligt uppmärksamhets behov!

En sak till jag måste säga jag fattar inte vad jag ska ha på mig för det är så knäppt väder! sol och moln är det shorts eller jeans eller vad? Kompliserat liv jag har! ;)

Fika

Jag kom just hem från en fika med min lilla vän vi satt och gjorde hjärtan av gradde och kladdkaka, så otroligt romantiskt ;) haha

Här kommer våra otroliga konstverk
            
Som visst mäst ser ut som klumpar på bild:P



Klantighet;)

Idag skiner solen igen det här är ju heltfantastiskt! Kan knappt tro att det är sant! Trots att solen sken igår hade jag otur. När jag satt och precis skulle börja äta min frukost och tog den aldra första tuggan så bet jaag fe, riktigt fel och riktigt hårt bet jag. så att det gick hål på min stackars tunga och det började blöda.. Det gjorde helt sjukt ont sen kom en bedövande kännsla (det gör fortfarande ont). Och jag var så hungrig men kunde inte äta!

På kvällen träffa jag min lilla vän som berättade att an också varit rejält klantig och gått in i en lycktstolpe på gatan(han befann sig i stan haha pinit värre!) och spräckt ögonbrynet! så vi har nu båda ont av gårdagens klantighet!

Har ni klantat till något än?

SOL


Jag har solat idag riktigt skönt. Äntligen lite sol så att man får chansen att känna att det är sommar. Även fast att svensk sommar nog mest handlar om regn!

10/7

Tjejmiddagen igår var så trevlig och rolig! Det var jättebra stämmning och allt var på topp. Vi planerade Sannas fest som hon ska ha imorgon och komfram till vilka som ska få komma. Så nu är det bara att hoppas på att det blir lyckat men det tror jag nog att det blir.

Påvägen hem med Sofia vid ca2 tiden kom en skåpbilkörande i världens fart. Vi tänkte bara det där gick lite hastigt. Men sedan när han stanna upp precis där vi gick och det såg ut som han skulle öppna dörren blev vi riktigt rädda. Vi gick fort och  försökte komma fram till vad vi skulle göra. Sofia kom fram till att det var bäst att han inte såg att vi skulle skiljas åt så vi gick tillsammans inn på gårdarna och tog en omväg. Vi var väldigt skakiga när vi skulle lämna varandra och kom på att vi skulle prata i telefonen hela vägen hem. Det var så smart tycker jag! Som tur var hände det inte något med oss igår kväll men det är alltid bäst att vara lite försiktig.

Jag hade tänkt att jag skulle springa imorse men jag vaknade av att solen lyste inn genom persianerna(hur fan stavas det, visst jag kanske inte stavar så många andra ord rätt heller men det vore intressant att veta). Så jag gick upp och kollade och insåg att om jag skulle springa så skulle jag dö av svett och sol. Det känndes inte bra med tanke på att jag överlevt natten och bestämmde mig för att inte springa. Och efter som solen fortfarande lyser så tror jag att jag håller fast vid mitt beslut och går ut och solar om någon timme, för då kommer solen till våran altan!

Choken på konsum

Imorse (eller förmiddags) när jag var på konsum för att inhandla min frukost mat blir jag först total förvirrad, för att dem håller på att göra om hela butiken. Den är upp och ner vänd och sakerna jag vill ha infinner sig inte på sin normala plats. Så jag är ganska förvirrad men lättad när jag kommer fram till kassan, som är på sin vanliga plats. Plockar upp mina varor på bandet hälsar på han i kassan.

Choken kommer när han i kassan frågar om jag var på djurgården i lördags. Jag försöker göra en snabb tänkning och försöker komma på vad det är för dag idag, men det funkar inte, satsar då på att tänka lörda, lördag, lördag, men kommer inte upp något i min hjärna då heller. Då säger han plötsligt jo men för jag tyckte jag såg dig på djurgårds färgan! Då kommer jag på det som en blixt slår det ner i min stackars lilla skalle, som nu är väldigt överarbetad! Jag åkte dit en sväng för att få några saker av min lilla vän som hade jobbat på grönan! Jag tappar hakan och stammar fram att det stämmer kollar sedan ner i marken och går för att börja packa!

Jävlar vilken super koll! Visserligen har jag bott här i 14 år och vi har alltid handlat på konsum, men jag trodde att jag mer var en i mängden en en enskilld person som dem känner igen. Det var mer än jag klarade av på morgonen!

9/7

Idag står det här på min göra lista:

Äta frukost. Men eftersom jag är hemma själv och glömt det där med att planera så finns ingen mat hemma. Det blir nog så att innan det händer att jag äter så måste jag till konsum för att inhandla ätbara saker, även de drickbara är slut.

Städa mitt rum lite (behövas igentligen mycket) och så tror jag att jag ska epilera mina ben.

Vem glömmer att jag är kattvakt?! självklart ska jag underhålla djur även idag!

Fika med Kelly, det var super länge sen så det ska bli spännande.

Fixa mig med sofia, jag vet riskabelt att två klantar gör saker tillsamanns. Speciellt när det gäller fixa och så. men blir så när klantar tänker.

Gå upp till Amanda med Sofia, vi är bjudna på hennes tjej middag.

Det var den dagen den gick rätt fort när man skrev den! Ser ut att bli toppen väder men ser inte ut som jag har tid för solning och vem vill sola när man har ny epillerade ben!? Hahaha det är ju inte det vakraste!

Hoppas ni får en härlig dag nu ska jag börja gå efter min lista!

Pappas Spegel uppsättning

Nu har jag just gjort i ordning en kopp varm choklad efter min spring runda som idag ledde mig till årstabron. Nu ska ni i alla fall få höra om hur spegeluppsättningen sedan slutfördes efter förra inlägget.

Pappa kom inte hem med en helt ny borrmaskin (TUR, onödigt att slösa på sönt man redan har) utan han hade bara köpt den yttersta lilla saken som sitterlängst utt på borren som ser ut som en skruv. Och vips pips så gick allt mycket lättare fantastiskt. När pappa sedan hängde på spegeln sa han bara Lisa kollar du om det blev rakt? Visst sa jag och tyckte att det såg väldigt rakt ut. Pappa tyckte också det och sa,tur bara tur inte ett dugg skicklighet! Skönt att jag slipper göra om det!

Jag tänkte bara herre gud manen bara chansar på att han ser rakt eller vad? Han bara gissar på att de två hållen är jämna trots svårigheterna med borren och allt. Jag dör på vissa saker vissa gör ibland! Men nu har jagi alla fall en helspegel Det är inte så tokigt det inte!

8/7

Oj,oj nu är pappa i spegeluppsttnings tagen! Dess värre går det mindre bra för honom, rättaresagt katastrof dåligt. jag har nästan bara betong väggar i mitt rum och dem är extremt svåra arr få hål i. Men vi har en betongborr som alltid funkat förut men just den härgången bestämde den sig väll för att den inte orkade jobba så hårt för det blir inga hål! Bara små ytliga så att om den nu inte går att få upp har jag ändå en förstörd vägg.

Så vad gör då lilla pappa? Jo han blir rätt så irriterad och springer ut till närmasta järnhandel för att köpa en ny borrmaskin som fungerar! Visserligen är det väll bra så jag får upp spegeln men kan ju vara bra att undersöka saken innan..

Nu kom han så fortsättning följer!

Uppdateringar om familjen Anderssons djur (som jag försöker ta hand om)!

Japp så var det bara en vecka kvar tills att familjen Andersson var hemma igen(BARA?). Idag pratade jag med en familjemedlem gissa vem! Just det helt rätt min aldra bästavän Henrietta (kallas etta) såklart! Dem Hade det så bra till och med brorsan uppskattade det nu trots att dem hade fått tvinga honom in i planet. Och hur gick det för mig då? Var det fint väder? Kunde jag gå till stugan?

Vad svarar man?

Jo det går väll sådär med djuren dem bråkar rätt mycket men aah.. Vädret jo men det var faktiskt väldigt fint här i förra veckan! men nu nja inte så jättefint faktiskt (spö regnar)... Stugan oja har jag gjort annat än att vara där?! Sofia och jag har varit där ändel (en gång)

Hehe ja och så är det med det. Det hände väll inte mer än vanligt hos katterna idag .. Igår fick dem P-Piller gick väldigt bra får in snitsen på det här nu ju! :P

7/7

Igår på IKEA införskaffades en fin fin helspegel till mitt rum med en vit kant runtomkring. Så att nu ska jag för första gången i mitt liv slippa springa ut i halen och och kolla hur hela jag ser ut, eller stå och hoppa framför min spegel! Ska bli så skönt om pappa bara sätter upp den någon gång. Det brukar ta en otrolig tid för honom att få saker och ting gjorda!

Idag har mitt liv bara varit allmänt jättetråkigt och ointressant och vädret har varit värre än det! Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Det som har hänt är att jag har vaknat, bråkat med min lilla vän (väldigt onödigt av mig), ätit frukost, åkt hem från min lilla vän, köpt en latte gått till Familjen andersson, gått hem, sett på Sex and city, ätit mat och funderat på vad tusingen jag kan göra för något vettigt!

Så kom jag på det mitt i alla Sex and city avsnitten kom jag på att jag skulle ta en springtur och det gjorde jag verkligen! Det var otroligt länge sen eller det har aldrig hänt att jag sprungit så länge utomhus! Det var dock inte en helt frivilig springrunda utan det var pappa som lurade mig eller missbedömde avstånden eller något och jag som sprang lite vilse. Det kanske inte är så långt för er som är vana springare eller vad det nu heter men jag sprag i alla fall oavbrutet ganska snabbt (eftersom det var kallt, blåste och regnade) i 50 min. men det där som står i parantesen var ganska posetivt, väldigt skönt! 

Så det är väll vad jag har haft för mig=inget!   

6/7

Nu har jag både varit ute och srungit och ätit frukost, vilken super fart jag håller! Jag och mamma ska fortsätta superfarten och åka till IKEA för att inhandla lite nytt till mig. Sedan bär det iväg till familjen Andersson och idag är det
P-Piller dag! Hemskt! Men det är mindre än halva tiden kvar nu =D

Igår hände två hemska saker som jag måste få säga
1. jag fick en superginne böld, jag har aldrig sett något liknande!
2. Min cikel blev stulen!

Jag Är Lycklig!

Jag ser på sex and city serien, har ett litet marathon för mig själv och märker hur lycklig man blir av att se den serien! Jag blir sådär avundsjuk lycklig på något sätt vill leva som dem! Fast dem är ju inte så perfekta igentligen kanske är det att jag inser att jag har det rätt bra. Men dem har en sådan himla tur helatiden! Nej, skulle inte skada att vara någon av dem! Så dricker jag mitt te som jag fick av amanda och bara har det bra. Mihii jag är så GLAD! Allt Känns bra och det känns som jag ska ut och springa imorgonbitti, så jag ställer nog klockan! Undrar om jag har fått solsting eller nått allt känns bara så konstigt bra!


Familjen Andersson

Nu var det mycket länge sen ni fick höra om hur det går uppe hos familjen Andersson för att jag har varit på landet och så. Men tro inte att jag övergivit dem för det! Nej då jag har gått upp jättetidigt och åkt in på morgonen och tagit hand om dem!

Igår var jag och Amanda hos dem länge för vi åt middag där och vad hade hänt när vi kom dit!? Jo det fanns två stycken spyor på golvet fy tusingen vad det är äckligt! Sen när dem skulle äta gömde sig Hargrett så hon fickingen mat. För den Hann ju Emelie äta upp. Idag när jag kom Så var dem rätt gulliga med varandra till en början och jag fick till och med klappa Hargrett som brukar vilja ha en meters avstånd i från mig! Det var så mysigt. Men helt plötsligt utbröt värsta grälet! Det blev vilda sparkar, klösningar och bit försök. Jag hatar när dem blir så mot varandra det är så läskigt tänk om dem skulle anfalla mig nån gång. så försäkerhets skull stängde jag in mig i köket ett tag sen gick jag och såg så attt dem hade överlevt och det hade dem! Tur, tur!

Nisse åt riktigt bra idag han har inte ätit ordentligt på 2 dagar så det kändes mycket bra! Jag har tagit lite bilder på familjen Anderssons djur som jag tänkte att ni skulle få se.


Hargrett
.

Emelie


Sist och minst Nisse!





Sola:)

Nu har jag legat ute i solen och pressat med Amanda, det var sjukt varm och riktigt trevligt! Amanda har varit på Goctland med sin lilla vän PH. Dem hade haft det riktigt trevligt och tur var väll det! Amanda hade köpt en liten pressent till mig me! Ett te eftersom vi är ricktiga te slukare!


Det heter Kotteblandning, ett mycket gulligt namn:)



Nu ska jag vandra upp till familjen Andersson och se om katterna och nisse vill ha lite mat.

Bilder från landet



Våra rosor hade vuxit helt sjukt mycket och hummlorna surrade på för fullt!



Ett riktigt smultron år tror jag attt det är i år i alla fall på landet det var fullproppat  av dem. På hästnäs där matilda och jag var på midsommar finns det vita smultron som är mogna när dem är vita men det hittade jag inga av här..
Har ni sett sådana?


Kom fram till att liter vatten måste drickas när jag solar annars blir jag helknäpp i huvudet!

Hemma igen:)

Nu är jag hemma från landet. Två underbara dagar har det varit där ute och en molnig dag. Jag har lyckats ta lite bilder också som jag kanske kan lägga upp sedan. För just nu är min lilla vän här och vill umgås med mig:) Vi ska se på film går två stycken som verkar okej på tv först kiss kiss bang bang som går på 3:an sen går 8 mile på 5an. Frågan är vilken vi ska välja. Men dem börjar i alla Fall om 5 min så måste nog kila iväg nu..

Men ha de så bra så uppdaterar jag imorgon:)

Nu bär det iväg..

Efter att nu ha varit duktig och sprungit 2 dagar i rad på morgonen så börjar jag känna det i min kropp. Har lite ont över allt men idag kom jag i alla fall ihåg att strecha, vilket vissa säger hjälper, andra säger det är en myt och att det är psykiskt att man tror att det hjälper. Vad tror ni?

Ja  nu bär det i alla fall iväg till landet men först upp till familjen Andersson vi hörs igen på fredag :) Ha det så bra tills dess!


Hur det går hos familjen Andersson

Nu kommer den dagliga uppdateringen om hur det går för mig hemma hos familjen Andersson. Idag bestämmde jag mig för att göra så att Emelie fick äta med mig i köket med stängd dörr och Hargrett fick äta i vardagsrummet. Det gick bra till en början tills det ögonblick att Emelie hade ätit upp sin mat och verkligen inte ville vara kvar i köket. Då kom jag fram till att  om jag skulle gå och kolla hur det fick för Hargrett skulle Emelie lätt smita dit och skrämma iväg Hargrett. Så då var det bara att låssas att jag inte fatta någonting av att hon ville ut. Jag försökte klappa henne på huvudet som hon brukar älska, men icke sa nick inte den här gången. Nu var det bara ut som gällde. Jag hällde upp torrfoder i skålarna låååångsamt. I 10 min kunde jag hålla henne inne sen kändes det som hon skulle äta upp mig eller nått och jag blev lite rädd för den tanken och släppte ut henne. Men då hade Hargrett ätit upp i alla fall, och det känndes ju bra (om hon åt nått såg rätt fullt ut men lite tror jag). 

Nisse var lätt att handskas med som vanligt. Det ända jag ska försöka komma ihåg tills imorgon är att jag ska köpa ny sallad, för han har ätit upp all sallad nu. Han äter nog ordentligt tror jag, matlust har han i alla fall när han hugger efter bladen. Katterna bara tittar förundrat på honom när han äter. Det ser faktiskt rätt kul ut!

Ja och det var den Dagliga uppdateringen om hur det går hos familjen Andersson. Fortsättning följer och jag fattar att ni har bitit sönder naglarna för länge sen för att det är så spännande!

Ny kamera laddare!

Jag har efter många månader utan laddare till min kamera idag köpt en ny! Den försavan 10 mars på min 18 årsdag tur att inte hela kameran försvann i alla fall. Men vad dyrt det var att köpa en ny laddare och så ingick inte sladden till själva laddaren heller samanlagt blev det nästan 1000 kr! Lita att överdriva.. Dessutom var det otroligt okunnig personal och väldigt dålig service på panasonic center i skanstull!

Imorgon åker jag hit, till landet. Tänker lägga mig på våran brygga och sola så jag blir brun.

Sommar och sol med Sofia=)

Vilken underbart vacker dag det var idag ända fram till nu! Sofia och jag har legat och stekt oss i solen och utnyttjat mina föremåner som kattvakt. Vi solade nämligen i familjen Anderssons kollonilott. Det var super mysigt och super varmt. Sofia och jag svettades som om vi hade varit i en öken eller nått. Vi blev riktigt äckliga men det känndes ändå sommrigt! Men sen blev det tråkigt och sola och dessutom målnigt så vi vandrade hemmåt..

Sen måste jag ju även berätta att jag var riktigt ducktig imorse och gick upp extra tidigt och sprang! Fast inte så långt eller så. Men jag vill veta om jag är frisk nu har ju varit sjuk i ca en månad nu fast i omgångar så nu får vi se om jag blir sjuk igen eller om jag kan fortsätta att ta små springturer. Dessutom invigde jag mina nya springskor från löpbandet som jag köppte precis innan jag blev sjuk första gången. Dem var super bra känndes som att jag stutsade fram tackvare skorna! Det är en ricktigt proffsig affär med kunnig personal så man får skor som är anpasade till sig och sina egna problem.