Att sola säkert

Hoho, jaja, idag har amanda och jag haft en mycket intressant dag. Vi sågs vid tio på morgonen för att köpa picknick mat och sedan göra picknick för att gå ner och lägga oss i gräset och sola. När vi var klara med allt hade fixat salladen kommit ihåg att packa både bistik och balsamvinäger, smörjt in oss med solskyddsfaktor 30 så att det blev ett nästan vitt lager(vi vill ju inte få hudcancer, så vi gör alltid de) gick vi och la oss på en gräsmatta. Vi höll på att smältbort totalt och efter en halvtimma flyttade vi oss till en skuggig plats (det gäller ju att sola säkert). där låg vi i kanske en halvtimma till sen gick vi till mig för vi va helt slut och super kissnödiga. Vi satte oss på min terass och fortsatte solningen tills vi tröttnade än en gång och gick in och åt våran picknick. Nu kommer kanske de mest intressanta Amanda brände sig på armarna!

Sjuk igen!

Jaha det va inte länge den där friskhets perioden höll i sig måste jag säga! Deckade totalt igår när jag var tvungen att gå hem från skolan redan efter första lektionen. Spenderade dagen sovandes i sängen.
Idag har jag lyckats ta mig upp och mår faktiskt mycket bättre. Jag har haft en kund på salongen och det va riktigt kul att få jobba på den nya salongen även fast att det kan vara lärorikt att bara titta.
När man blir sjuk och bara umgås med sig själv får man såna otroligt sjuka tankar. Jag har till exempel övat på att rulla magen det har inte varit någon större framgång på den fronten, men jag har verkligen försökt. Sedan har jag blivit en äkta gameboy nörd. Jag kan inte sluta spela, det är så otroligt roligt! Jag har bara ett spel, super mario han är ju bara för rolig, stutsar runt och vilken låt man måste höra på helatiden! Fast kul är det väldigt kul!
Fint väder blir de i helgen så nu ska jag bli friska så jag kan gå ut!

26/5

Jippi nu har jag fått G på matteprovet jag skrev!! Det känns ju toppen! så som Matilda och jag har kämpat! Men det knäppa med den där läraren ä'r inte bara att han inte är mattelärare när han jobbar som det utan för varje prov jag gör kommer han på att det är ett till jag måste göra! Det är helt sjukt kan man göra så? Får man göra så?
Vid ett ska jag tillbaka till skolan igen, sen slutar jag vid fyra och då hoppas jag på att mamma ska orka gå med mig och köpa skor för jag tror minsan att jag behöver det nu! Jag behöver ny tränings skor och nya fina skor eller ja, "fina".
Snart blir det sol ute på våran terras då ska jag nog gå ut och sola!

HEJ IGEN

Nu var det ett väldigt tag sen jag skrev här. Jag kan inte bara skylla på att jag har varit sjuk men det har jag faktiskt, ordentligt sjuk i nästan en vecka! Det var riktigt länge sen jag var så sjuk med massa feber och sånt! sen har det ju varit ett otroligt väder och otroliga mångder läxor i skolan är det fortfarande! inte bara läxor utan prov och uppsatser som ska lämnas in saker som ska redovisas. och nu har jag varit borta en vecka från skolan så jag lär mötas av en chok, läxchock när jag kommer tillbaka imorgon. Måste erkänna att det minsta jag gör är att längta.
Vad har jag gjort i helgen då? Jo jag har pluggat, så imorgon ska jag göra mate prov, ikväll ska jag lämna in en historia. sen vet jag inte om jag ska redovisa något imorgon men det hoppas jag inte att jag ska för det kan jag inte! 

För kanske 2 veckor sen eller nått var jag på Gröna Lund med Etta (min lilla vän jobbar där så vi kom in gratis) och det var så sjukt roligt, jag hade totalt glömt hur kul det är där! Vi sprang i mellan karusellerna för att hinna med så många som möjligt, vi skrek och skratta. Det var så underbart! Jag tycker att alla människor ska få gå dit en gång om året, eller vart annat i alla fall. Jag tror att alla behöver det! Vi ville inte gå hem där ifrån vi ville stanna kvar.
Sen åkte vi den där kvasten som är en ny berg och dal bana var ju också helt otroligt rolig vi stod i en speciell kö för att få åka längst fram och det var de värt! Vi skratta så vi hade magknip efter att vi åkt den!
Helt enkelt iväg till gröna lund med er det är underskattat! 

Apotekets bästa kund + 2 kändisar!

Hej Hopp!

Idag tror jag att jag har varit apotekets bästa kund har köpt tre recept mediciner! Jag har införskaffat mig starkare allergi medicin både på tablettform och ögondropps form även p-piller har köpts. så nu är allt det fixat känns bra men lite obehagliga biverkningar på sånadär tabletter.. Hjärtklappning och sånt.. Just hjärtklappning måste jag erkänna att jag inte har så bra erfarenheter av kanske ingen har skulle jag inte tro:P man kunde också bli otroligt trött men vi får hoppas på det bästa, att jag ite får biverkningar. Ha pratade också om såna med kortison i men är inte det sånt man blir tjock och svullen av? jag har för mig det. Men jag börjar med dem man blir trött av så får vi se hur dem funkar..
Sen var jag med linnea och camilla och tog en öl och en cider haha.. Ni skulle ha varit där vi såg både Fares Fares och Andreas Wilson. så coolt och det fick mig lite att tänka på när jag gick på Sofia skolan och jag och min kompisar möte Jonas Karlsson varje morgon på väg till skolan på exakt samma ställe. Tillslut blev det nästan pinsamt, men lite kul:)
Ha en trevlig fredag
 

8/5

Hej

Idag har det verkligen varit en värdelös dag! Den började med nationella prov i matte i 4 timmar vem orkar det? Inte jag i alla fall. Det gick inte bra ett annat uttryck för det; åt helvete! Där var jag mycket ärlig. Det finns inte en chans att jag får godkännt. Men som tur var har jag hört rykten som säger att nationella inte får vara betygs grundande. Då borde jag kunna få godkännt i alla fall tycker jag.
Helvetesdagen fortsatte med att jag cyklade hem och pluggade historia i några timmar. Sen bar det av till skolan igen för ett historia prov, som i alla fall gick bättre än matten. Provet var på ca 130 sidor och eftersom jag läser kursen på distans får man ju ingen hjälp av lektioner eller så, så att det blir en helt annan sak när man ska klara av allting själv.
Men helvetesdagen var inte slut då inte! Nej nu stressas det iväg på någon sorts arbetsgrej som jag inte hade en anning om vad det var. Jag har skickat iväg ca 30 arbetsansökningar inför sommaren och det ringde en otrevlig gubbe igår. Han frågade om jag kunde komma på nått som jag inte fattade vad det var, men jag tänkte bäst att titta vad det är i all fall. Så jag skyndade dit det visade sig vara en otrevlig gubbe med nått sälj grejs per telefon men med bättre vilkor än det flesta andra sådana där telefon grejer. Så jag får se vad det leder till..
Men fatta vilken hemsk dag det här har varit jag är glad att den är över nu kommer snart helgen wiii

5/5 Deklarationen ska vara inne idag! (om man vill ha tillbaka pengarna innan sommaren)

Hahaa ja glöm nu inte att lämna in era deklarationersjälv har jag fixat min! Eller själv kanske var att överdriva mamma hjälpte mig med den igår men jag försökte lite men fatta inte ett skit!
Jag hade hört många rykten som sa att det skulle vara soligt idag så jag drog på mig leggings och tänkte vara riktigt sommrig, men vad möts jag av ute? En himmel som ser ut att vilken sekund som hälst börja gråta! Inte en enda liten blå fläck! typiskt att det ska vara så bara för at jag råkar ha lite ledigt en stund idag...  Ja ja inget att göra nått åt! bara byta kläder!