7/11

Utveklingssamtalet gick bra tror jag. Läraren e så knäpp så att jag vet inte riktigt vad jag ska tänka. Det var nog i alla fall det mäst meningslösa utvecklingssamtalet jag haft genom alla år i skolan. Det var typ 10-15 min långt och hon gick igenom så att jag hade godkännt i alla ämnen, prata lite om konstiga saker, mumlade massor och sen var det klart. Vi får inte äns omdömen längre det är dåligt, jag vill vet hur det ligger till så jag vet om jag måste anstränga mig eller inte! Det är en typisk sån lärare som det är skönt att hon är knäpp för vi gör typ inget på lektionerna och inget spellar någon större roll bara man gör något få och då. Fast det är också lite tråkigt att det just är svenskan som är så, för det kan annars vara ett väldigt roligt ämne.
 
Men nu är det i alla fall fredag och då borde inte skola diskuteras på bloggen, inte fest heller för min del inte förens om typ tre veckor kan det börja diskuteras igen! Nej ikväll blir det till att göra naglar för hela slanten det är bara hoppas på att det går bra nu, Matilda ställer upp som modell!

6/11

Imorgon ska min den där samhälle/religons uppgiften om invandring lämnas in! Jag är verkligen inte det minsta klar ch börjar dessutom misstänka att jag kan ha missförstått det hela en smula. Men jag orkar nog inte bry mig om missförståndet utan tror jag ska koncentrera mig på att försöka göra klart den. Som tur är har jag en plan på vad jag kan säga om jag inte hinner. Jag är såå smart:)

Imorgon har jag utveklings samtal med en av det konstigaste lärarna som jag någonsin har haft, inger, svenska läraren. Hon pratar så att man inte hör vad hon säger. Men ingen börjar med tyst mummel och slutar i en hög falsett! Herre gud den människan är inte riktigt klok. Hon ville inte bjuda in föräldrarna till vårat utväcklings samtal heller trots att inte alla är 18 och då måste föräldrarna få en inbjudan. Inte gör just det mig något men andra skulle kanske behöva..

Jaja nu ska jag iväg och jobba:)

4/11

Första gången på över en måsnad som jag red, kändes så härligt. Men herre gud efter att ha vilat i sängen i över en månad, om jag tänkar efter säker en och en halv, fans inte en enda muskel kvar. Efter fem minuter på hästen i skritt var jag körd, men inte min vilja, och jag tror det var den och inte mina "muskler" som tog mig igenom ridpasset. Jag känner redan nu hur träningsverken börjar komma krypande...

Jag är helt slut efter ridningen mina ögon åker i kors och det syns säker på det här inlägget.. Jag hade tänkt se lite på valvakan i natt men det lär det nog inte bli något av nu, iså fall får jag nog dricka ett par koppar kaffe först. Men det blir de nog inget av nu när jag fort farande inte är helt frisk.

Jag känner mig som värsta tanten med alla dessa regler, inte dricka, inte träna(okej den bröt jag idag), inte sitta där det drar bla, bla, bla. Det ända jag får göra och måste göra det är att knapra frukt!