Vi överlevde Hultan!

Ja idag kom vi alla fyra från "camp fin" hem välbehållna och belåtna över vad hultsfred hade att erbjuda. Det var mycket underliga dagar. Det hände inte direkt mycket men man upptäkte hur bekvämt man har det hemma. En bekvämlighet man har hemma är ju att kunna sova ostört, första natten på hultan sov ingen för det spelades dödsmetall på högsta volym utanför våra tält, människor skrek och gapa, dessutom var det så nedra kallt att vi bara låg och huttrade. Dagen där på köpte vi öron proppar och sov förutom kyllan ostört. En annan bekvämlighet man har hemma är ju badrummet med duch toalet och handfat. Vi tvättade oss inte underhelatiden vi var borta! Snacka om att det var skönt att få tvätta sig idag! Bajamajor är ju bara bland det äckligaste som finns jag spyr nästan så fort jag går in i en sån eller kommer i närheten av en det är olidligt! Och handfat i samband med toalet är ju så bra att ha bara det säger sig självt. Mellan själva festival området och kampingen var det en väldigt lång väg med jättegrusstenar. Jag trodde seriöst att jag hade fått blåmärken underfötterna efter alla vandringar fram och tillbaka för det gjorde så fruktansvärt ont att gå där på jätta grussstenarna, i stan har vi minsan asfalt :p
Alla band var jättekul att se speciellt kul tyckte jag robyn var att se. Det var sånt drag på alla konserter där, det var jättekul. 
stämningen på kampingen kommer jag nog sakna. det var så avslappnat man bara gick och prata med vem som hälst. När man åt och hade ätit klart var det bara att slänga iväg den överblivna maten en bit bort. Allt var så slappt ingen brydde sig sen kan man ju tycka lite synd om städarna som måste gå och plocka upp allt skräpp sen. 
Vädret hade vi som tur var också på vår sida omväxlade på ett utmärkt sätt!
Vi kom alla fram till att vi lätt hade kunnat stanna några dagar till och att när man väl är skitig gör det inget om man blir lite mera skitig det är bara att köra!


Hultsfred får 5/5 tosters, Kanon kul! Världens mest roliga festival med världens mest roliga människor!  


Här är vi hela camp Fin gänget under torsdagen på hultsfred

2008-06-12 - ROCKFOTOSTUDION från Hultsfredsfestivalen
Hannifin, Ettifin, Lisifin och Josefin

Kommentarer
Postat av: Nathalie Vesterlund

Vilken cool bild, såg bra ut:D

2008-06-15 @ 19:58:26
URL: http://vesterlunds.blogg.se/
Postat av: jossan

hahaha! hultsfred får fünf auf fünf toasters!!



(världens mest fula bild!)

2008-06-15 @ 21:24:57
Postat av: etta

hahhahah jossan :P det där kommer alltid vara kul



VÄRLDENS MEST ROLIGA FESTIVAL!

jag kommer såååååå sakna våra grannar och hela alltet, är lite nere för att det är slut

2008-06-16 @ 10:30:51
Postat av: manda

wi wi ja e iaf glad du e hemma välbehållen igen ;D

2008-06-16 @ 18:30:10
Postat av: sofia

håller med amanda, är mycket imponerad över er ;)

2008-06-16 @ 20:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback